Ilan begint langzaamaan te wennen aan zijn nieuwe thuis, met als gevolg dat we hem soms in de meest gekke situaties aantreffen. Ineens hing hij op deze manier aan zijn krabpaal! In afwachting op mijn besteld materiaal, ben ik druk bezig met een nieuwe update van mijn winkeltje voor te bereiden. Er zullen veel nieuwe zakjes in komen te staan. Maar hierover vertel ik binnenkort meer!

Ilan is slowly starting to adjust to his new home and this obviously means we're finding him in a very funny situation more often. All of a sudden he was hanging like this in his cat tree! While waiting for my ordered materials, I've been busy preparing a new shop update. There will be a lot of new purses. But more about this very soon!

7 opmerkingen:

 1. prachtig dier en veel succes met de update !

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hihi, maffe kat! ;) Ik ben benieuwd naar de nieuwe items in je shop!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Haha, schattig. Trouwens, ook een Harry Potter-fan in huis? Ik bespeur de boeken in jullie boekenkast.... Kan het nooit laten om daar in te luren bij andere mensen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Severien,

  Hier zitten eigenlijk twee Harry Potter-fans. De ene al wat groter dan de ander (ben maar tot boek 5 geraakt). Ik ben ook een zeer nieuwsgierig iemand. :)

  BeantwoordenVerwijderen
 5. How sweet! More kitty and sewing adventures to come, I'm sure!

  BeantwoordenVerwijderen