Met de zon vandaag vond ik het goed moment om in de tuin te zoeken naar voorbeelden om te tekenen. Ik ben momenteel bezig met het tekenen van natuur voor mijn patronen en ik had dus nieuwe foto's nodig. Terwijl mijn vriend (die trouwens alle foto's genomen heeft) aan het fotograferen was heb ik wat tijd genomen om aan een nieuwe doily te beginnen, want ik heb er weer eentje afgewerkt. Buiten in dit weer haken is gewoon fantastisch. Geniet nog van dit weekend!

With the lovely sun we had today, I decided it was time to search for examples in the garden to draw. I needed new photos because I'm busy with drawing nature for my patterns. While my boyfriend (who took all the photos) went photographing, I started on a new doily. Crocheting outside with this weather is just amazing. Have a lovely weekend!

5 opmerkingen:

 1. Ik heb ook buiten zitten haken vandaag, 't was inderdaad fantastisch :) Hopelijk morgen opnieuw zo'n zalig zonnetje...

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een mooie foto's, vind vooral diegene van u al hakend prachtig. Ik heb gisteren in de grote koekenstad, op een bankje in de plantentuin ook wat gehaakt. Geen fragile zomerse doily's zoals jij, maar een vol wollen winterdekentje.

  geniet van je zondag !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Crocheting outside is so nice, hope I can do that soon, too :)

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hey Eva,
  De foto's die je vriend heeft gemaakt zijn heel mooi, goede inspiratie bronnen. Buiten haken in het zonnetje is echt één van de fijnste dingen om te doen. Binnenkort ga ik veel naar het park gaan. Ik woon niet ver van Park den Brandt, het Nachtegalen park en het Middelheim openlucht museum.
  Veel succes met je werk.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Oh wat een fijne schoentjes. Haken in de zon is inderdaad zowat het leukste wat bestaat, ik heb al spijt dat ik gisteren iets anders heb gedaan want vandaag is het weer voorbij...

  BeantwoordenVerwijderen